Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lumen Huiske on perustettu vuonna 2012, loppu syksystä, eli melkein jouluna.

PAIKKA

Talli sijaitsee kauniissa järvi-maisemissa lähellä Hämeenlinnaa. Ympärillämme ei ole paljoakaan asutusta, eikä täälläpäin kovasti nuorisoa näe. Lähellä on pari järveä ja paljon peltoja ja maatila. 

 

SISÄTILAT

Tallina toimii v.1991 rakennettu vanha navetta, joka remontoitin 2012 talliksi. Siihen asti siellä on asunut naapurin lehmät, mutta lehmien määrän suurennuttua, naapuri tarvitsi uuden navetan ja myi entisen pois. Hän muutti vähänmatkan päähän isommalle tilalle, ja siitä lähtien nykyinen talli on ollut Kiiun omistuksessa. Tallissa on tilaa 50 hevoselle, ja samasta rakennuksesta löytyy vielä lukittu rehuvarasto, satulahuone, oleskelutila ja heinävintti. Oleskelutila on tehty ratsastajia varten ja sieltä löytyy mikroaaltouuni, jääkaappi, hoitajien kaapit, pöytä, sohva ja paljon hevoslehtiä. Huiskeesta löytyy myös lämmitetty maneesi, jota käytetään aina kun tarve vaatii.

 

ULKOTILAT

Tallilla on täyspitkä kenttä jonka pohja on hiekkaa. Omistamme myös estekalustot ja koulukentän aidat. Tallilta löytyy 4 hiekkapohjaista tarhaa ja 5 nurmilaidunta. Meiltä löytyy hyvät maastoreitit jotka lähtevät aivan tallin vierestä ja ovat hyvin merkitty.

 

 

TÄMÄ ON VIRTUAALITALLI

Kaikki kuvat © Jenny K, ----- Ulkoasut © Veikkalay

©2019 Virtuaalitalli Lumen Huiske - suntuubi.com